Advertorial

⚡️Ofertă Blitz⚡️ Finalizează comanda până astăzi ⤵️

Aspiratorul inovator care îndepărtează cenușa, praful, resturile, firimiturile, părul și acarienii într-o clipă

⚠️ Primești Mini aspiratorul Turbo PLUS la 179 Lei în loc de 379 Lei + Garanție pentru daune accidentale + retur gratuit!

Curățenie la îndemână: Descoperiți mini-aspiratorul și suflanta fără fir, cu o durată lungă de viață a bateriei

Secretul aspiratorului Turbo Plus constă în motorul său puternic, fără perii, fabricat în întregime în Germania.

Cei 95000 Pa ai săi îi permit să aspire toate resturile de praf, cenușă, firimituri, părul lipit de covor, murdărie, pietre, etc..

Acesta conține un filtru intern detașabil HEPA Anti-Bacterial de înaltă densitate, detașabil, pentru a vă oferi posibilitatea de a-l spăla și a-l menține în permanență igienizat, ceea ce îi va permite să aspire microparticulele de praf, germenii și bacteriile, igienizând în același timp suprafața.

Este echipat cu o baterie de 2500mAh, reîncărcabilă prin cablu USB, care îi va permite să funcționeze pentru o perioadă de aproximativ 6 ore

Datorită designului său ușor, compact și fără fir și a tuturor duzelor incluse, veți putea ajunge chiar și în cele mai dificile colțuri, fără ca particulele de praf să scape!

Tehnologie brevetată

Ușor de utilizat

Singurul original

⚠️ Primești Mini aspiratorul Turbo PLUS la 179 Lei în loc de 379 Lei + Garanție pentru daune accidentale + retur gratuit!

Principalele beneficii

Puternic, ușor și portabil

Aspiră murdăria dintre scaune, din maneta schimbătorului de viteze sau a frânei de mână sau dintre scaunele canapelei, de pe covoare, mochete și din spațiile mai dificile, în cel mai scurt timp, datorită duzelor și a cablului de prelungire furnizate. Folosirea acestuia este cu adevărat o joacă de copil.

Un accesoriu pentru o mie de utilizări

Extrem de util pentru curățarea mașinii, a rulotei, a tapițeriei canapelei de acasă, a firimiturilor de pe masă, a paturilor, a covoarelor, a lenjeriei de pat, a scaunelor, a casei în vacanță etc.

Silențios și portabil

V-ați săturat de dispozitivele obișnuite, grele, incomode și zgomotoase? Nu vă faceți griji, aspiratorul Turbo Plus este ușor, silențios și la îndemână, bateria puternică integrată are o durată de funcționare de aproximativ 6 ore de utilizare intensivă continuă și se reîncarcă în doar 15 minute.

⚠️ Primești Mini aspiratorul Turbo PLUS la 179 Lei în loc de 379 Lei + Garanție pentru daune accidentale + retur gratuit!

Cum să o obțineți imediat?

Doar dacă comandați astăzi, veți primi Mini Aspiratorul Turbo PLUS la doar 179 Lei în loc de 379 Lei.

Inclus în preț veți primi:

  • Mini aspirator Turbo PLUS
  • Set de perii
  • Încărcător inclus
  • Manual de utilizare
  • GRATUIT: Garanție de returnare gratuită de 60 de zile
  • Garanție de returnare a banilor de 60 de zile
  • Garanție de 2 ani

⚠️ Primești Mini aspiratorul Turbo PLUS la 179 Lei în loc de 379 Lei + Garanție pentru daune accidentale + retur gratuit!

Completați formularul de comandă de mai jos

Vă vom suna pentru a confirma comanda

Expedim comanda dvs. în termen de 48 de ore

Plătiți în siguranță la livrare

Rezervați acum

Mini aspiratorul Turbo PLUS la 179 Lei în loc de 379 Lei

🟠 Disponibilitate limitată

Știm că achiziționarea online poate părea riscantă pentru mulți, dar să știți că la noi nu există niciun risc. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre, nu vă faceți griji, vom face tot posibilul pentru a ne asigura că sunteți mulțumit. Suntem o companie axată pe client și pe dorințele acestuia. Datele dvs. vor fi tratate în conformitate cu politica de confidențialitate. Acest site utilizează cookie-uri. Prin vizitarea acestui site, acceptați această politică.

Contatti | Privacy policy